Suomi
Lägg i varukorg0 antal
till priset
0,00 SEK
0,00 SEK(moms 0%)
Fun Raise
Privatkund
(inkl. moms)
Företagskund
(moms 0%)
Till kassan00,00 SEK

Företagspresentation

Fun Raise fokuserar på försäljning av produkter inom idrott, motion, hälsa och well-being. Fun Raise är ett nordiskt företag med säte i Finland. Vi inledde vår verksamhet år 2010.

Som bakgrund till företagsidén låg viljan att stöda barns och ungdomars hälsa och välmående genom att främja motion och goda levnadsvanor. I praktiken förverkligar vi denna idé genom ett aktivt samarbete med idrottsföreningar i Sverige och Finland.

Fun Raise webshopen öppnades i Finland i juni 2013, och i Sverige i januari 2015. Butiken är avsedd för alla konsumenter och företag, och utbudet består av produkter för idrott, motion, hälsa och well-being.

Idrott och motion

Vi strävar att erbjuda produkter av hög kvalitet för alla, såväl aktiva tävlingsidrottare och högaktiva motionärer i alla åldrar, men även kunder som motionerar mer sporadiskt. Förutom traditionella grenar såsom fotboll, basket, fitness, och skidning har vi specialiserat oss på att introducera relativt nya idrottsgrenar på den nordiska marknaden, exempelvis speed badminton, slacklining och peteka.

Hälsa & well-being

I vårt mångsidiga sortiment inom hälsa och well-being hittar du bl.a. vitaminer och naturprodukter, näringstillskott, och ett urval av produkter som kan bidra till en trevlig tillvaro.

Allergier är ett växande problem, och i vårt sortiment finns en mängd produkter som underllättar vardagen för allergiker, allt från hudkrämer till luftfuktare- och renare.

Försäljning till företag, idrottsföreningar, kommuner och samfund

Utöver sortimentet i webshopen erbjuder vi ett större sortiment av idrott- och träningsredskap till företag, idrottsföreningar och skolor. Vårt leverantörsnätverk möjliggör flexibla anskaffningsmöjligheter för vårar företags- och samfundskunder.

Fun Raise stöder idrottsföreningar

Fun Raise samarbetar med och stöder idrottsförenigar ekonomiskt genom att styra intäkter från webshopen till idrottsföreningars verksamhet. Läs mer om detta i fliken Idrottsföreningar.

 

Kreditvärdighet

 

Huvudmän och leverantörer

Garmin

Garmin är värlsledande inom satellitnavigerin och GPS-teknologi. Denna kunskap har man nyttjat för att utveckla marknadens bästa puls- coh aktivitetsmätare, med ett sortiment som tillfredställer såväl motionärers som toppidrottares behov.

www.garmin.com

One Way

 

 

One Way är ett värlsledande bolag inom Nordic Sports. Fun Raise har ett brett samarbete med One Way. 

http://www.onewaysport.com/

Gymstick

Gymstick är ett internationellt företag specialiserat på konditionsmaskiner, samt redkap för fitness och styrketräning.

www.gymstick.com

Speedminton  

 

Speedminton GmbH och Speedminton® brandetä värlsdledane varumärket inom speed badminton.
www.speedminton.com

Gibbon Slacklines

Gibbon Slacklines är världens första och största tilverkare av slacklines.

http://www.gibbon-slacklines.com/

Star Ski Wax

STAR är en känd italiensk tillverkare av skidvallor. 

http://www.starwax.com/

Beurer

BEURER är ett tyskt företag specialierat på utveckling och tillverkning av högkvalitativa produkter inom hälsa&well being. Förutom att produkterna tekniskt är av hög kvalitet, har man även lagt fokus på modern design.

www.beurer.com

SKLZ

SKLZ är att amerikanskt världsledande bolag inom utveckling av innovativa träningsredskap (bl.a. fotboll, basket, golf)

www.sklz.com

 

Butikens populäraste varumärken

 

 


  
 
Produktgrupper