Suomi
Lägg i varukorg0 antal
till priset
0,00 SEK
0,00 SEK(moms 0%)
Fun Raise
Privatkund
(inkl. moms)
Företagskund
(moms 0%)
Till kassan00,00 SEK

Till idrottsföreningar

Förutom att idrottsföreningar är en viktig kundgrupp för oss, strävar vi till även till att stödja svenska idrottsföreningar ekonomiskt med vår verksamhet. Vi har lanserat ett nytt koncept som hjälper såväl idrottens grenförbund, idrottsföreningar, föreningssektioner samt olika lag att förstärka sina ekonomiska ramar. Uppköp som görs i Fun Raises webshop via länken på en förenings eller ett lags websida ger avkastning åt föreningen och/eller laget.

Hur webshopslänken fungerar

En länk till vår webshop installeras på din sektions eller ditt lags websida. Länken innehåller en unik identifieringskod, med hjälp av vilken vi kan identifiera alla kunder som via den kommit till vår webshop. På så sätt kan vi identifiera alla uppköp och varje uppköp bringar därmed inkomster till din organisation.

Uppköp via webshopen ur understödjarens synvinkel

En kund som kommit till vår webshop via en föreningslänk, gör sina uppköp precis lika enkelt som alla andra kunder utan att behöva hålla föreningskoder eller motsvarande i minnet. Beställda produkter levereras till "föreningskunderna" på samma sätt som som till webshopens övriga kunder, och föreningsunderstödet förorsakar inget som helst besvär för kunden.

Fördelen med föreningslänken ur medelanskaffningsperspektiv

För en förening innebär föreningslänken inget som helst försäljningsarbete av projekttyp eller några som helst beställningsleveranser åt kunderna. Det räcker med att de potentiella understödjarna känner till adressen till er förenings websida via vilken man kommer till vår webshop där man kan göra sina uppköp. När understödjaren har lust eller behov av att köpa något som anknyter till motion, hälsa eller well being, kan han göra sina uppköp till ett konkurrenskraftigt pris i vår webshop samtidigt som han understöder er förening eller ert lag.

I praktiken säljer Din förening/Ditt lag elektroniskt reklamutrymme åt Fun Raise. Ersättningen för reklamutrymmet och reklamutrymmets pris beror av köpvolymen. Föreningens/lagets ersättning räknas på det momsfria priset på produkterna i webshopen. Om din organisation är mervärdesskatteskyldig, läggs i kraft varande mervärdesskatt på priset för reklamutrymmet.

Hur man kan bli samarbetspartner

Fun Raise erbjuder alla organisationer, vars verksamhet anknyter till idrott eller motion, möjlighet till samarbete. Samarbete är möjligt på både förenings- och lagnivå inom en och samma idrottsförening samtidigt.

Vänligen kontakta oss om er organisation är intresserad av denna möjlighet.

 

Kontaktuppgifter:

Fun Raise

Tel. 020 759 7150 (vardagar 9 - 16)

e-mail info@funraise.fi

Besöksadress: JHC (Jorvas High-Tech Center) Hirsalavägen 11 02420 Jorvas (Kyrkslätt), Finland

 

Butikens populäraste varumärken

 

 


  
 
Produktgrupper